Yo!

Det blev inget med den lilla ltt:n vi hitta. Tydligen så startar den inte, då den står i gbg så orkar vi helt eneklt inte. och vi har inte lust å fixa.
Men om någon som kanske läser har en ftt/ltt eller 745tic. Så kan ni gärna kontakta mig;) eller skriva här så tar jag eran msn:)
Piss å dusch!

gästbloggarN

hej, lusse är en liten fjolla :) & jag är gangster.






Ey!

Assa här har man inte varit på länge :D Men nu har jag tråkigt så jag skriver väl lite skit då:)
Tog ju körkort i början av sommarlovet (10juni) 11 juni köpte jag en Volvo FTT 945:D den 12juni så körde jag av vägen XD Å det skulle kosta en del att rikta ramen:P Och nej! jag åkte inte inte från stenhamra mot skå, jag kom från skå å skulle till stenhamra. Så jag körde inte på  en jätte lång raksträcka å tappa kontrollen... Jag kom från skå, svängde höger. efter jag svängt tryckte jag lite för mycket på gasen. ( hade inte mönster på bakdäcken, jag vet att det var dumt att ens trycka lite på gasen...) Men det var rätt kul:P Så det var bara dumt av mig att gasa lite extra utan bakdäck, när det är blött ute:P I alla fall så blir det en till volvo:) en 940 också:D har en LTT på gång:) 96a med M90 låda som är fullutrsutad:D precis som min 945a, bara att min var en 93a och automat:P Fin var den ett tag:) Sänkt, 740 turbo fälgar, skinklädsel;) Kinky som fan:D
Så såg hon ut när hon var hel å fin :D Man ser inte så bra på denna bilden men bakdäcken ser lite slitet ut faktiskt ^^(inte så lite heller XD hahah)
Å såhär stod hon.. xD jag kom från korsningen:P inte speciellt långt^^
Och så drog vi upp den. En snäll man kom med sin Dodge Ram 1500 å drog upp den:D
Sålde den sedan för ett behagligt pris:)
Annars så har jag varit på Öland :D Fick låna pappas Mercedes dit:)
Jag, Lillen, Miccan och Fredde vare som åkte till Öland. Aksel var tyvärr sjuk annars hade han följt med:)
Har inte så mycket mer att säga:) Jo, jag tatuera mig på Öland, å det gjorde Fredde med:D han gadda No Fear loggan på ryggen, å jag gadda 666 lodrätt i nacken:)
Puss å hej leverpastej:D
Tadjihanna är jätte söt(A) :D

RSS 2.0