Lotta med efternamnet som inte går att stava^^ Så vi skriver Gnäll-Våld^^


(Lotta Gnäll-Våld med grädde)

Som ni säkert redan vet är det Lotta på bilden, och nej det är inte sarre! Det är grädde^^ Det var en rolig dag på konsum för ungefär ett år sedan. Men nog om snack om bilden! Vi skall gräva djupare in i det undre. Lottas tid innan vi kände henne! Lotta är en liten flicka som är född någon gång 1993, detta året skulle bli hennes första i livet. Hon visade genast intresse för att leka. Hon var ofta ute och gick och var gärna med sina små kamrater i lekparken. Med tiden växta lotta upp till en ung fin liten dam, och är nu 16 år! Hon lever redan livet som en liten dam från 40talet. Hon förlovade sig med sin man Daniel den 14 Februari 2009. Dom har haft ett fint äktenskap sedan dess. Detta är bara det ljus i hennes liv. Det mörka innan vi kände henne är så djupt och mörkt att självaste Satan ej visar det för oss längre. Rykten säger att Lotta hade rosa tandställning för några år sedan!! Detta är bara en av sakerna som är hemska! Doktorn var orolig för Lottas framtid när hon fyllde nio, hon slog sina kamrater och vara allmänt dryg mot alla. Hennes mor sade i en presskonferans "Detta är barnet av Satan!" Men nu när vi ser på Lotta, kan ingen förstå att hon en gång i tiden var en liten Djävul. Lotta Gnäll-Våld är idag en av dom snällaste personerna med dåligt humör i stenhamra. Jag hoppas det fortsätter så.

Mvh André G. Svensson

Peppe tänker djupt..



Hejsan hoppsan! Nu skall vi forsätta på denna lilla blogg. Ett "roligt" tidsfördriv är det. Man sitter upp och tänker på gammla tider, det är jobbigt. Men skönt att man har bra vänner som förstår en och kan hjälpa en. För visst är det så att vi alla har det jobbigt ibland och behöver vänner som lyfter upp en? Men det är svårt att bli glad när man är redigt nere, och man önskar att dom människor som fanns förr borde dö, eller i alla fall inte exsistera i ens liv. Det låter hård att säga att man tänker så, och personen som läser tycker säkert att jag är en idiot. Men det är ju inge nytt att någon tycker det, de har man hört i så lång tid att man lyssnar inte på människorna som säger sådant om en. Även fast man önskar att man var en annan person, en person som människor tycker om och älskar. Nu menar jag inte att jag inte är omtyckt och älskad. Men jag kan komma med dumma kommentarer, det är klart., det händer hela tiden. Det är så att jag säger något, och tänker sen. För mig är det så att dom flesta orden som många tar illa upp för, är vanliga själs ord för mig. Då är det klart man får konstiga blickar av många, mitt sätt att behandla människor är inte alltid bra, och oftast är det så att jag är en riktig idiot mot många. Sånt är livet, alla är vi olika. Själv har jag inte hittat till den folkgruppen jag hör hemma hos. Eftersom ingen jag känner är riktigt som jag är. Men jag känner många som har små saker som jag har. Som i humor och humör. Men jag är lite komplicerad, och ingen här i världen är perfekt. Det skall vi nog vara glada för. Om man skulle hitta världens mest perfekta person skulle han/hon se sig själv som "Overlord of the human race". Det är inget som jag stödjer, marxsismen skulle bryta ut i världen och det skulle bara vara tråkigt. Det skulle bli en kultur krock och allt säger poff! Sen är altl skit igen. Världen är nog bättre med gränser, men då gäller det att man håller sig på sitt. Men detta kan vi konstatera att det inte funkar. Jänkarna tror dom är herren på täppan, medans araberna tycker att U.S.A skall brännas. Människan skall inte vara omringad av gränser, men nu är det så att det kanske skulle vara bra? Mycket mer än detta kan jag inte säga. Svårt att förklara alla tankar man har om allt och alla..

Som en man en gång sa
"Livet är det som händer dig medan du är upptaget med att göra upp andra planer"

Carro och Danni är tåkiga!

Carro och Danni är tråkiga!

Carro går iten med på en "one night stands"
Och Danni vägrar komma hit å hitta poå något ( så att säga )
Alla flickor är tråkiga nu för tiden:(

A.I.K. - Elfsborg 0-0




Jahopp! I'm back in control, så att säga. Har skit tråkigt så får väl skriva av mig lite! Det märks i all fall att Stefan Ishizaki längtar tillbaka till Gnaget. Han kunde jobbat bättre i matchen. Men han byttes i andra halvlek! Antar att han inte orkade mer eftersom han saknade en klack som visar kärlek! Gnaget var överlägsna första halvlek och skapade rätt bra chanser. Men lyckas itne trycka in den! Fan va lack man blev!! Andra halvlek var vi rätt pigga, jobbade relativt bra och visade att vi är Stockhlms bästa lag. men ungefär vid 80 minuten tappade vi greppet! Gjorde missar som inte borde gjort! Men Elfsborg lyckades aldrig klämma in den. Gnagets första oavgjorda match för säsången. Trelleborg - Djurgården 3-0. Bara att luta sig tillbaka och slappa! Stockholms stolthet my ass! Dom är helt värdelösa!

Nog snackat om fotboll! Eftermathcen drog vi oss hemmåt och var ute med lite folk. Bara tog det lugnt och bara va. Gnaska skönt faktist. Snackade skit om allt och alla! Jag och Matte fick oss några skratt efter jag visade honom hur saker och till går til lhär i livet (^^,). Jag och Lillen moonade åt lite folk när vi åkte bil =) Vi dunkade Bee Gees - Stayin Alive! Riktig disco låt!

Mer än så är inte värt att veta!
Hej och fy och usch!

Nu vet du vad jag visste innan du fick reda på svaret!



Där är jag, så ser jag ut!
Kalla min Skinhead, Rasist, Nazist eller Patriot om du vill!
Men mina åsikter har inte du med att göra!
Men i alla fall! Idag har jag varit ute och träffat folk och lyssant på underbar musik!
Metal for life!!! Det var en del människor som jag gillade. Men sen finns det en person jag inte gillar.
Och varje gång vi träffas så prata vi även fast jag inte vill, det tar emot!
Låt mig var fi fan! Annars var det en skön kväll^^
Jag och några grabbar gick och sjöng på Svensk Ungdom! Jävligt bra band om jag får säga mitt. Och det får jag!
Yttrandefrihet kallas det!!!

Nej men skämt och sido, varför bloggar man?
Denna blogge har jag bara för att försöka förstå andra och se vad som är så roligt att läsa om någon annans dag.
Låter skit trist tycker jag, det finns så mycket bättre saker! Fan sitt hemma och kolla på Family Guy, The Simpsons, American Dad, Futurama! Eller slå på en film. Slå på PS3;et och lira med grabbarna! Eller ut och dricka bira!
Sitta vid datorn och bara va är överskattat! Det har man gjort för länge. Det är fan dagas att börja röra på sig!
I och försig vet jag att ingen kommer läsa det jag skrivit hära! Men ändå! Om det skulle vara så att någon ser detta så får dem mitt budskap! SLUTA DEGA!!! Gå ut och var med polare, eller träffa nya vänner! Nya människor kan alltid vara kul!
Även fast jag hatar människor! Äckliga jävla dregg hela bunten! Förstör är allt dem gör! Känns jävligt onödigt!

Nu var detta slut! Och vi skall avsluta som alla andra! Jag skall berätta vad jag skall gör när jag skrivit klart, och när jag kommer tillbaka och vad som händer imorgon! Fast kanske inte i just den ordningen!

Senare idag är det fotboll! A.I.K. hälsar Elfsborg välkommna med att få spö! Och det får vi inte missa!
Jag kommer skriva här igen när jag har lust! Senare idag kanske?! Klockan är över tolv så det är den 21 Maj!!
Nu skall jag käka och kolla på Futurama!
Hej och fy och usch!

Välkommen till min nya blogg!

Detta är då familjens katt^^ Men jag säger att han är min för jag är den som tar hand om honom mest av oss alla i detta hushåll :) Han är 13bast och är lika pigg som för 13 år sedan. XD


Korven är cool cool cool!
13 årig kisse missXD

RSS 2.0