Fredags och Lördags



Japp! Den 5juni 2009! Jag och Jernet var och drack lite bärs!!! Jävla skönt att vara med Jernet igen, det var ett tag sen sist så det kändes helt ok! Var väl inget speciellt som hände men men, det var jävligt skönt, Lirade lite fotboll med Ballski, fick oss några sköna skratt. Crillz var med Gräs-Matte var där, Neger-Sebbe/Ap-Sebastian hahah! Kommer inte på någon mer på rak arm, jo! Tim Falk var där med. Johannes var med, nu börjar namnen falla på plats hära. Nu okrar jag inte komma på någon mer. Vi gled omkring i stenharma, Sen skulle vi tydligen träffa Johanna, Karin och Andrea. Inte vet jag varför, men vi skulle det. Det var über tråkigt tycker jag. Men men, sen så gjorde vi inte så mycekt mer än det... Jag slaggade hemma hos Jernet. Så på Svea Rikes Nationaldag har vi spelat fotboll. Jernets broder Micke tyckte att jag och Jernet skulle åka moppe, dricka folköl och lyssna på Thule, haha! Själv så sa jag då att dom är rätt lama. Det är bättre med Vit Legion, Svensk Ungdom, Division S och något mer band, kommer ej på namnet nu. Men men! Så satt vi och kollade på en dokumentär om D-Day. Det var lite lärorikt.

Såhär såg vi ut när vi satt å slappa framför tv:n

Sen har vi ju kollat lite på fiddyn, och konstaterat att den bör fixas, jag föreslog en ny motor. Det Är i alla fall vad jag hade köpt, men men... Sådan är jag. Nu sitter jag hemma och lyssnar på ;Metallica på mitt Hardcore PS3! Chattar med Sofia he he he he. Söt liten tös det. Men men,
Hey och fy och usch!
Smell you later!

Speldag!



Jappski! Idag är det speldag! Så här ser det ut när jag spelar tvspel! Spelar PS3 såklart, finns inget annat val i mina ögon, haft PS1, PS2 och nu har jag PS3 som jag fick förra julen! Idag var det dags att spela lite, har inte spelat på två månader ungefär, så det var dags! Har spelat lite Prince Of Persia redan, det är relativt kul kom en bit på det idag. Men så var jag sugen på NFS(Need For Speed) Men då måste jag uppdatera, och det har jag inte lust med så skall spela CoD(Call of Duty) Modern Warfare. Här nedanför ser du några spel, CoD 4 och GTA IV är inte mina. Dom är lånade av Hugo, och han lånar Killzone 2 och CoD 5 av mig.



Där ser ni mitt underbara PS3, mina spel(och dom lånade spelen) sist men inte minst! Min kontroll! Man ser inte det på bilden, men jag har tre tv-boxar! bara två som syns. He he he he he! Som ni såg på bilden längst upp så är jag ganska laddad! En bärbar datorn som jag är inne på med MSN och annat skoj! Så ser ni den stationära(man ser bara skärmen) Den spelar jag upp musik med. Har ett bättre ljud system inkopplat till den. Så ser ni min gosiga säng! Underbar är den, det kan jag lova! Jag har det mesta man kan tänka sig under en spel kväll, förutom cola.. Men jag ringde mamma, och hon sa att hon kanske kunde ordna det. Hon skulle göra lite andra saker först så hon kom inte hem på ett tag! Idag var jag faktist i skolan, och det var helt ok! Det går rätt bra med lådbilen. Men den blir inte som vi tänkt oss.. Den blir snyggare! HA-HA!! För ni som har en drömfångare eller en ängel vid eran sida när ni sover så har jag något oslagbart!



EN SVERIGE FLAGGA! Vacker är våran fana! Den håller mig trygg, även fast jag har varit trygg innan jag hade den också. Men den är riktigt fin. Så det blir skit bra! Nu har jag icke tid att berätta om min dag nå mer! Tyvärr pojkar och flickor, men jag skall spela tvspel! Ha det kul medans ni läser om detta jag skrivit!
Hej och fy och usch!

Onsdag den 3 juni 2009


Hittade ingen bättre bild! Men visst är flaggan fin.

Ja då sitter man hemma idag igen! Det är rätt svårt att gå upp på morgonen. Missat två dagar av lådbils byggande, det kommer man nog få sota för! Lär väl få bygga som fan imorgon. Nog om det, jag dealar med det i morgon istället. Just nu sitter jag hemma och kollar på Family Guy Season 7! Men Pausade det så lyssnar på Sabaton! Jävligt bra band om jag får säga mitt. Pfff!!! What more!! Jo jag har snackat med Danni, den lilla blonda tok-fian säger att jag skriver för mycket! Hah! Lär dig läsa gullet^^, Japp så har man börjat röka igen då. Känns jävligt onödigt, och dyrt... Snus och cigg. Får lägga upp en budjet tror jag.. Fast måste ha pengar till helgen. Det är ju för fan nationaldagen på lördag! SVEA RIKE SKALL FIRAS!!! Ja men nog med det seriösa nu då, vad finns det då att snacka om? Ja du, det jag sett av nysa Family Guy säsången är väl rätt bra! Sitter och garvar rätt bra. Gilian är tillbaka i rutan efter några avsnitt, hon skall gifta sig till och med! Mycket intressant... Så har vi detta jävla Fotbolls uppehållet.. Skit tråkigt! Jag vill gå på match. Skall in någon dag snart och köpa en Lonsdale jacka, och sedan strängar till mina gitarrer, bara för att byta ämne mitt i allt. Dagens låt är Slipknot - Danger Keep Away. Riktigt bra låt, man kan lyssna på den i timmar!! Sen så skall vi få Jernet att bli lite glad så vi får skriva lite om honom. Snäll ung grabb som skall kröka med mig i helgen! Det var ett tag sen men nu jävlar gäller det!
Sleep well!

Elitlopp, Sverige, Skola!


HEY HEY!!! Då var det dags igen då, man får väl dra till med någon liten historia... Men vad, det är fråga? Är det verkligen så viktigt att berätta om sin dag? Hmmm.... I alla fall, Sverige vann elitloppet! Det är ju alltid något. Det har jag suttit och kollat på i fyra timmar med min farbror. Det var ganska så kul, bara det att jag inte hade några pengar att sattsa... Annars hade det nog varit roligare. Tiden har flytt iväg rätt bra denna dagen, och givetvis snackar jag om den trettioförsta maj, även fast jag skriver den första juli. Så har jag varit med Aksel, han ville ha någon å snacka med när han käkade pizza, så jag hakade på. Har mest snackat en massa skit. Mathie och Freddas träffade vi med, dom var ute och åkte lite. Men i fredags var en rolig dag det med, i alla fall när man såg lilla IFK Carro sitta på huk, leendet hade hon på läpparna också, när jag och Ballski såg henne pissa! Hahahaha! Oslagbart var det! Tror vi garva i cirkus två minuter med tårar i ögonen! Så kom Nicklas gåendes med Nemo och hans andra hund som jag inte vet vad den heter. Så berättar han om hur hundarna agerar mot folk och andra hundar. Jävligt lydig hund är det enligt han själv, och vad jag vet så är den jävligt lydig. Vad mer vad mer.... Finns inte så mycket mer att berätta än att jag käkad två stekta hotdogs med bröd, mycket ketchup, rostad lök och hamburger dressing. Gott som fan! Sen är det ju Sveriges nationaldag på lördag den sjätte maj! Funderar på om man skall in till Stockholms stad eller om man bara skall fira med polare. Fast det är nog bara jag som bryr mig. Tycker det är lite synd att det inte är så stort. Fler människor borde bry sig, i norge är sjuttonde maj årets fest dag! Vi borde göra samma sak med med våran nationaldag! Men då är man väl rasist eller nazist! Patriot går inte heller för då vill man tydligen ha ut alla invandrare tror dom flesta. LÄS PÅ FÖR FAN! Vi skall ha lådbils bygge i skolan i alla fall. Det börjar denna vecka. Det skall bli rätt kul tror jag, fem stycken i varje grupp. En elev från varje klass, så jag får träffa några jag aldrig snackat med förmodligen. Så det blir nog rätt skoj. Hmmm hmmmm.... Ja finns väl inte så mycket mer att säga. Förutom att Djurgården och Hammarby suger. Gnaget äger!  Snarf är cool, och Mumra är ond! Gissa vad SNG står för! Många som frågar, ni kommer ej få svar!
TJING på den som nu orkar läsa!

RSS 2.0